Notice: Undefined index: backdoor in /www/wp-content/themes/Divi/core/functions.php on line 131

Werken voor DeMarktwijzer. Dit is het verhaal van Vera Corstjens bij DeMarktwijzer. Vera blikt middels deze blog terug vanaf de start bij DeMarktwijzer.

Toen ik eind januari terugkwam van mijn buitenlandse stage had ik geen bijbaantje meer, deze had ik opgezegd toen ik een half jaar daarvoor naar Zuid-Afrika vertrok.

Ik moest dus weer terug naar school én op zoek naar een bijbaan. Twee dingen waar ik toen echt geen zin in had. Tijdens mijn stage had ik namelijk meegemaakt hoe het was om als echte werknemer deel uit te maken van een bedrijf. Na 2 jaar pure theorie op school kon ik eindelijk eens de kennis die ik hierin had opgedaan omzetten naar de praktijk.

Het stond me dan ook echt niet aan om weer naar school te gaan voor theoretische lessen én een bijbaan te zoeken in een restaurant/kledingwinkel waar ik ook geen praktijkervaring op kon doen die aansloot bij mijn studie management toerisme.

Toen John mij benaderde om voor DeMarktwijzer te komen werken was dat voor mij echt een opluchting. Binnen deze baan kon ik mezelf ontwikkelen en praktijkervaring opdoen die wél bij mijn opleiding aansluit.

Ik ben bij DeMarktwijzer begonnen als freelance social media specialist. In deze functie dacht ik na over passende campagnes voor verschillende klanten. Deze ideeën werkte ik uit in een campagneplan. Door deze campagnes hierna ook daadwerkelijk uit te voeren leerde ik al heel snel welke campagnes volgers wel aanspraken en welke niet. Het onderhouden van de social media pagina’s van een klant vond ik daarom erg leerzaam.

Na enkele maanden als freelance social media specialist kreeg ik de kans om de stap naar freelance coördinator te maken, deze heb ik met beide handen aangegrepen. Door freelance coördinator te worden heb ik mijzelf in een leidinggevende functie erg ontwikkeld. Het leiding geven, controleren en aansturen vind ik tot op de dag van vandaag erg leuk en leerzaam. Omdat ik het nog steeds erg leuk vind om zelf ook social media pagina’s van klanten te onderhouden ben ik hier ook nog steeds mee bezig. Zo bedenk ik dus zelf campagnes, ondersteun ik leden uit mijn coördinatoren groep en help ik mensen bij het ontwikkelen van hun skills op online marketing gebied. Een erg diverse bijbaan dus.

Werken bij DeMarktwijzer betekent voor mij dat ik mezelf kan ontwikkelen op verschillende vlakken waarbij ik ervaring op doe die meteen ook bijdraagt aan mijn toekomst. Een bijbaan bij DeMarktwijzer kan je echt verder helpen. Je breidt je kennis uit en je zet de theorie van je studie om naar de praktijk, dit is voor veel studenten de beste manier om te leren.

Wil jij net als Vera relevante werkervaring opdoen gedurende het studeren. Bekijk dan onze vacatures!