Notice: Undefined index: backdoor in /www/wp-content/themes/Divi/core/functions.php on line 131

Maak kennis met Anne de Zwart. Anne heeft als Freelance Social Media Specialiste diverse opdrachten voor DeMarktwijzer uitgevoerd en is vanaf 3 september fulltime in dienst voor onze organisatie.

‘’Mijn naam is Anne de Zwart, ben 22 jaar en ik woon in Meijel.

Ik heb de afgelopen jaren de studie ‘’Commerciële Economie Leisure Management’’ gevolgd bij Fontys Hogescholen te Eindhoven, waar ik op 21 augustus 2018 ben afgestudeerd.

Deze studie had ik gekozen, omdat ik een creatieve studie wilde die de aspecten ‘organiseren’, ‘communicatie’ en ‘marketing’ combineerde. Commerciële Economie Leisure Management sprak mij erg aan, aangezien de opleiding erg breed is en extra diepgang biedt op het gebied van toerisme en vrijetijdsbesteding.

Vorig jaar ben ik in februari begonnen met mijn minor in Oostenrijk. Hierdoor ben ik moeten stoppen met werken bij mijn huidige bijbaan. Na zes maanden mijn minor gevolgd te hebben moest ik terug naar Nederland en had ik weer een bijbaan nodig. Ik had mezelf voorgenomen om te kijken naar een bijbaan die aansloot op mijn studie. Toen ik werd benaderd door Jur Linssen om na mijn buitenlandse minor voor DeMarktwijzer te komen werken, werd ik meteen enthousiast en ben ik de uitdaging aangegaan!

Binnen DeMarktwijzer werk ik voor diverse MKB-ondernemingen. Ik houd mij vooral bezig met het bedenken, uitwerken en uitvoeren van creatieve social media campagnes. Hierdoor heb ik mijzelf de afgelopen jaren ontwikkeld in het schrijven van pakkende social media berichten en het creëren van creatieve visuals.

Mijn tip voor ondernemers op het gebied van social media is: maak gebruik van diversiteit in jouw berichten. Er zijn vele soorten content: foto’s, video’s, blogs, infographics, polls, gifjes et cetera. Wissel deze soorten content af op jouw social media kanalen, zodat de bezoeker continu wordt verrast en geprikkeld.’’